.

.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Χαιρετισμός στο 10ο Πανιòνιο Συνέδριο




XΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Η  ανεξάρτητη κίνηση για τις περιφερειακές εκλογές  «ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ»  χαιρετίζει το 10ο Πανιòνιο Συνέδριο και πιστεύει ότι στους δύσκολους χρόνους που περνά η πατρίδα μας, η συνδρομή του στο ιστορικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι των επτανησίων συμπολιτών μας είναι σημαντική για το αύριο του τόπου μας.
Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι η τοπική ιστορία σταματά ή περιθωριοποιείται από τα σημαντικότερα ή μεγάλα γεγονότα. Η μνήμη όμως είτε μέσα από τις προσλαμβάνουσες αναλύσεις είτε  από την  ατομική  ή  συλλογική  καταγραφή, μπορεί να γίνει κίνητρο αποφυγής λαθών για το μέλλον. Το 10ο Πανιòνιο Συνέδριο που φέτος γιορτάζει και τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, μπορεί στην πορεία του να καυχάται αν μη τι άλλο , για την προσφορά του στην ιστορική καταγραφή και διάσωση αυτής της μνήμης .
Η «ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ»  θεωρεί ότι η έκφραση της ομοψυχίας των επτανησίων πολιτών, συμπορεύεται ακριβώς με τους σκοπούς του συνεδρίου και χαιρετά την οργανωτική επιτροπή, όλους τους συνέδρους  και ομιλητέ
Προσδοκούμε, πιστεύουμε όλοι μας στις διδαχές του κοινού ιστορικού παρελθόντος , όχι μόνο ως καταγραφή, αλλά ως ζωντανής  ύπαρξης στην καθημερινότητά μας, που θα διαμορφώνει τη ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ για την συνέχιση και την ανάπτυξη των Ιονίων νήσων.
 
Φιλικούς Χαιρετισμούς
Γραφείο Τύπου
ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ