.

.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Δήλωση Χρήστου Άνθη

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΘΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ

Επειδή πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται. Επειδή και τα λεγόμενα και τα ακούοντα στην εποχή μας στοιχίζουν ακριβά έχω να πω μόνο τούτα και σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα στοιχίσουν ούτε στον γράφοντα ούτε σε εσάς που θα τα διαβάσετε.
Τα γκάλοπ κάθε φορά με περισσή υποκρισία και αναλόγως του ποσού που έχει συμφωνηθεί μπορεί να σε κατατάξουν

σε διάφορες θέσεις.
Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν και επειδή θα κάνουμε πράξη την αξιοπρέπεια, την πολιτική ηθική και την δημοκρατία ,να γνωρίζεται ότι ούτε πληρώσαμε ούτε πρόκειται να πληρώσουμε, για να μας συμπεριλάβουν σε γκάλοπ και να μας βγάλουν πρώτους.

Αν είναι να βγούμε πρώτοι, πρέπει και θέλουμε, να βγούμε από την ετυμηγορία ενός δοκιμαζόμενου και εξαθλιωμένου λαού, που επιτέλους θα δώσει μια απάντηση στα φερέφωνα ,τους θεληματάρηδες και τους άχρηστους που κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο.
Προκαλούν αηδία, τα δεκανίκια και τα υποστυλώματα των κεντρικών ΜΜΕ, που υποστηρίζουν ακόμα το life stile στην πολιτική.


Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από όμορφους και όμορφες ούτε από ραμουλιά, ούτε από κομματόσκυλα, ούτε από ξεπεσμένα οικόσημα ,ούτε από ανίκανους, ούτε από οικογενειοκρατίες.
Στο δικό μας ψηφοδέλτιο δεν υπάρχουν τέτοιες αρχές και αξίες. Η γυναικεία και η αντρική παρουσία του ψηφοδελτίου μας, αποτελεί παρουσία αξιοπρέπειας, αγωνιστικότητας για την καθημερινή επιβίωση, παράδειγμα γνώσης, μητρότητας πατρότητας, ήθους και πορείας κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης.


Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να σώσουμε τον τόπο και την χώρα μας.
Για εμάς η εξουσία δεν είναι ματαιοδοξία, ούτε ενασχόληση στην άχαρη και πλουσιοπάροχη ζωή μας, ούτε διέξοδος για τον δονκιχωτισμό μας και τον καταπιεσμένο εσωτερικό μας επαναστάτη.
Δεν αναζητήσαμε πολικά λόμπυ να μας στηρίξουν, ούτε ψάξαμε να βρούμε πολιτικά απολιθώματα, ούτε αναζητήσαμε κομματικά υποστυλώματα (φουρκάτες) . 

Απλά είπαμε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ. Έτσι είμαστε μπροστά σας και σας λέμε απλά δώστε μας την ευκαιρία, ρωτώντας σας :

ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ;
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ;
ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ;

Χρήστος Άνθης
Υπ. Περιφερειάρχης